Indien de HCR na het opstarten wel het windows scherm laat zien, maar niet de Litams software, dan is de HCR niet "doorgestart". Dit probleem is eenvoudig te verhelpen.

1. Klik op de regel met NL KPN / Wifi /Bluetooth.

2. Zorg dat Wifi en Bluetooth UIT staan. (Telefoon staat aan). Klik dan linksonder op DONE.

3. In Windows hoofdscherm klik je linksboven op START. Uit de lijst die dan verschijnt kies je Litams HCR. Hierna start de Litas software op en is de HCR klaar voor gebruik.

(Zie je geen Litams HCR? Klik dan op DA. Zie je ook geen DA? Neem dan contact met ons op.)