COMFORT is het scherp geprijsde abonnement voor de schapenhouder tot ca 250 dieren. COMFORT biedt je heel veel voor zeer weinig geld. Zo krijg je toegang tot de volledige HCR software, alle PLF functies op de server, gratis updates, gratis support en het gebruik van een HCR (reader met groot beeldscherm en eenvoudig te bedienen menu). Het grootste voordeel van COMFORT is dat je altijd aan I&R en andere regelgeving voldoet. Als je de gegevens goed bijhoudt heb je geen zorgen meer over boetes, controles, problemen in slachthuis of bij export of medicijn administratie. Ook heb je jezelf verzekerd van een reader die het altijd doet, want de Litams Levenslange Garantie is bij COMFORT ook van toepassing op de HCR.

BIj COMFORT heb je dus het plezier van:

• bliep, bliep...klaar I&R
  • digitale VKI
  • volledig medicijnregister
  • koppeling NSFO
  • automatische mestboekhouding gegevens
  • 7 dagen per week support
  • inclusief gebruik van een HCR
  • levenslange garantie
  • slechts 6% BTW

COMFORT kost EUR 8,- per maand + 10 cent per dier.

Heb je 40 schapen? Dan ben je voor EUR 12,- per maand (EUR 12,72 incl BTW) klaar. Inclusief reader! Inclusief SIM kaart. Inclusief support.
Heb je 100 schapen. Dan ben je voor EUR 18,- per maand (EUR 19,08 incl BTW) klaar. Inclusief reader! Inclusief SIM kaart. Inclusief support.
Als je een goedkopere oplossing weet waarbij je zoveel gemak hebt van een "smart reader" dan horen we het graag. Want uit alle vergelijkingen blijkt dat COMFORT de beste en goedkoopste oplossing voor de kleinere schapenhouder is.