Litams maakt het bijzonder makkelijk om de status van levensnummers bij I&R te controleren.

Log in op je account en ga naar Meldingen > RVO Check. Hier kan je de actuele status bij I&R opvragen per:

• LIT nummer (dat is het Litams Interne Transport nummer van een aanvoer, afvoer of transport);
  • groep of
  • individueel levensnummer controleren.
Klik op zoeken en binnen enkele seconden verschijnt de status van de opgevraagde nummers. Indien levensnummers niet bij I&R bekend zijn (hetgeen dus betekent dat een geboorte of import melding nog niet gedaan is) dan verschijnen deze nummers bovenaan de lijst.

Door op het groene pijltje te klikken, zie je de details per levensnummer.

Hieronder controleren we voor een LIT nummer alle dieren in een keer. Van een van de dieren hebben we de details geopend.