Als de HCR de gegevens niet doormeldt, dan komt dit zeer waarschijnlijk omdat de telefoon uit staat. Dat gebeurt o.a. als de batterij helemaal leeg is geweest. Je lost dit probleem op door de volgende stappen uit te voeren:

1. Druk op de knop  */ waarmee jet het ConnectMenu opent.
    Indien je een gele Nomad hebt, dan is dit de knop   -->
  2. Zet teleoon aan met [7. Aan]. Na enige minuten is er verbinding. Onderdruk eventuele windows foutmeldingen.
  3. Druk na een minuut op RESET in het ConnectMenu.
  4. Na enkele minuten zou er verbinding met de server moeten zijn. Het groene puntje naast de batterij verdwijnt (dit kan tot 15 minuten duren)

Indien de telefoon AAN staat en de HCR toch geen meldingen doorgeeft, dan kunnen we twee andere oorzaken zijn:

1. De HCR is druk met installeren nieuwe software. Dit kan je oplossen door deze instructies te volgen.

2. Het Windows besturingssysteem moet geschoond worden.Dit doe je door de batterij langer dan 10 minuten uit de HCR te halen (er gaan gen meldingen verloren).

Indien bovenstaande de problemen niet oplost, controleer dan of het UBN goed staat ingesteld.

Voor meer informatie, kan je hier kijken:

Handleiding HCR, model X7 (grijs)

Handleiding HCR, model Nomad (geel)

Neem in alle andere gevallen telefonisch contact op met Litams op 06 389 283 10