Voordelen:

Gebruikersgemak           Android telefoon met Litams app en ingebouwde RFID scanner

Handzaam                     Compact formaat

Gebruiksvriendelijk         Groot scherm helpt je alle meldingen eenvoudig te doen. Opvragen gegevens op scherm.

Duurzaam                      Robuust, vocht en waterdicht, stootvast

Prestaties:

Leessnelheid                 40x per seconde (of beter - afhankelijk van type oormerk)

Leesafstand                   meer dan 20 cm (25 cm bij HDX)

Aanlsuiting stokantenne  Ja (vocht en stofvrij)

Leesafstand                   meer dan 25cm bij externe antenne

Specificaties:

Afmetingen                   150 x 80 x 30 (42) mm

Gewicht                        370 gram

CPU                             Qualcomm Snapdragon MSM 8960 – Dual Core 4.5GHz

Operation System         Android 4.2

Memory                        1GB RAM

Expansion Slot              Micro SDHC

Display                         4.5″ Capacitive touchscreen

Resolutie                      HD 1280×720 pixels

Camera                        8 Megapixel

Batterij                         Li-ion

Capaciteit                     3,7V 3450 mAh

Temperatuur                 -20°C to 60°C

Drop Specification         1,5 meter

Sealing                         IP65

Wireless Wan               GSM / GPRS / EDGE / HSDPA / HSPA+ / LTE

Wireless Lan                 802.11 a/b/g/n

GPS                             GPS

Bluetooth                      Bluetooth Class 2 V4.0

Barcode Scanner          Via camera

RFID                            LF Agrident

Compleet geleverd met:

Oplader, stylus met koortje, SIM kaart, software met levenslange garantie.

Accessoires (niet inbegrepen, kunnen wel aanvullend besteld worden):

Stokantenne.

Verzekering (tegen diefstal, verlies en schade)

Burolader, autolader

Kan ik bellen met de C1?

Ja. De C1 heeft een "dual-SIM" slot. Hier kan je dus je eigen (micro)USB kaart instoppen, waarmee je kan bellen en internetten. De door LItams geleverde SIM kaart werkt alleen voor het uitwisselen van gegevens via de Litams app.