Als je merkt dat de batterij van de HCR snel leeg is, dan kan je de volgende stappen nemen:

1. Oplader - werkt de oplader goed? Bij de (gele) Nomad heeft de (groene) oplader een klein groen lampje op de oplader. De (grijze) X7 heeft een fel blauw lampje op de (zwarte) oplader.  NB: gebruik nooit een andere oplader dan de oplader die bij je HCR geleverd is!

2. Als je de HCR aan de oplader koppelt, gaat rechts boven het scherm van de Nomad een geel lampje branden ten teken dat de batterij wordt opgeladen. Als de batterij vol is, __ Bij de X7 gaat een oranje lampje branden. Als dit groen wordt is de batterij vol.

3. Loopt een goed opgeladen, volle batterij toch snel leeg? Dan komt dat meestal doordat WI-Fi aanstaat, terwijl er geen verbinding met een Wi-Fi netwerk is. Zet Wi-Fi als volgt uit:

1. Kies [8. Instellingen]  > 080808 + OK
  2. Kies [9. Afsluiten]
  3. Klik op NL-KPN en Wi-Fi
  4. Zet WI-Fi uit en klik linksonde rop Done
  5. Klik op Start > Litams HCR (soms staat er DA)

Indien in de dagen hierna de batterij problemen blijft geven, neem dan contact met Litams op voor het vervangen van de batterij.