Een HCR kan voor meer dan 1 UBN gebruikt worden. De enige voorwaarde is dat het UBN dat je op een HCR gebruikt bij Litams bekend is. Om de HCR op een ander UBN te zetten, ga je naar het Connect Menu, klik je op UBN en vul je het nieuwe UBN in. Hierna twee ker op OK klikken, Na enkele seconde wordt de UBN wissel bevestigd door "Welkom [naam UBN]".

Iedere HCR heeft ook een hoofdgebruiker. De hoofdgebruiker kan je ook aanpassen. Dit doe je als volgt:

1. Ga in het hoofdmenu naar [8. Instellingen], gevolgd door password = 080808+OK

2. Kies [2. Aanmelden]

3. Vervang het UBN door het nieuwe UBN van de hoofdgebruiker, klik op OK en Volgende

4. Druk op NUL en de hoofdgebruiker is gewijzigd. Na enkele minuten zou de naam van de hoofdgebruiker boven in het scherm moeten verschijnen.