Je kan de meest recente versie van de HCR software downloaden, als je versie 2.3.1. hebt. Hier lees je hoe je dat kan doen.

Druk op de grijze X7  op toets [ * / ] of op de gele Nomad op toets [ --> ] om in het ConnectMenu te komen.

Hier zie je het versienummer staan. Staat hier versie 2.3.0 of 2.2 of 2.1  of lager? Neem dan contact met ons op. We moeten je HCR dan een (gratis) onderhoudsbeurt geven, waarbij we gelijk de laatste versie van de software zullen installeren. Voor alle HCRs met versie 2.3.1 of hoger kan je de volgende handelingen verrichten.

Klik op icoon "downloaden software" (dat is het wereldbolletje met de groene pijl naar beneden)

De HCR vraagt of je het zeker weet (JA) en gaat de software vervolgens downloaden. Hierna installeert de HCR de software vanzelf en start zichzelf opnieuw op. Na enkele minuten is dit voltooid. De HCR staat nu in het Windows start scherm. Doe nu het volgende:

stap 1: In Windows, kies Start en open File Explorer

stap 2: Druk linksonder net zo vaak op UP tot je een map ziet die "Program Files" heet.

stap 3: Klik op deze map. Klik daarna op de map DA.

stap 4: Nu zie je een map die "Download" heet. Houd je pennetje (of vinger) gedurende 1 seconde op Download zodat er een pop-up menu verschijnt.

stap 5: Kies in het Pop-up menu "Delete" en bevestig dit met YES. De map Download wordt nu verwijderd.

stap 6: Sluit via OK en X rechtboven het programma File Explorer af.

stap 7: Kies Start > Litams HCR (of DA). De Litams software start opnieuw op en de HCR is klaar voor gebruik.