Indien de melding DA.exe ERROR verschijnt in het scherm, is de Litams applicatie op de HCR gestopt.

Deze fout komt met name voor bij de combinatie van (1) versie 2.3 en (2) een oormerk in een groep toevoegen, terwijl dat oormerk eerder afgevoerd of dood gemeld is. We zullen deze fout in versie 2.4 van de software herstellen.

Voor nu resteert als enige oplossing dat je de HCR UIT zet en opnieuw opstart. (De knoppen in het ERROR scherm kan je beter niet indrukken). Hierna kan je verder werken met de HCR, waarbij je het laatst gescande oormerk opnieuw moet scannen, en vanaf daar verder werken.

Onze excuses voor het ongemak.