Als de X7 een donker scherm heeft, of indien de knop NUL (0) niet lijkt te werken, dan is de oorzaak zeer waarschijnlijk dat je per ongeluk de Fn toets hebt ingedrukt. Met deze toets veranderen de functies van het toetsenbord in de oranje functies. De knop NUL (0) wordt dus schermverlichting.

De schermverlichting heeft 7 standen. Door op de nul toets te drukken (met Fn geactiveerd) verhoog je de schermverlichting van donker to zeer licht, en vervolgens weer donker. Kies de stand die het beste voor je is en sluit af door weer op Fn te drukken. Vanaf dit moment betekent de NUL (0) toets weer wat je gewend bent, namelijk "opslaan en afsluiten".