Versie 2.3.1. is nu beschikbaar. Deze versie kan je installeren als je versie 2.2 of hoger op je HCR hebt.

(Indien jouw HCR op een lagere versie draait, moet de HCR voor onderhoud eerst naar Litams toe).

Gebruik ALLEEN de volgende versie, die je eerst naar je PC moet downloaden:

http://www.u-byte.nl/software/litams/da.cab

Hernoem eventueel de file tot DA231.CAB, om later verwarring te voorkomen.

Sluit de Litams app op de HCR. Dat doe je door in het hoofdmenu [8. Instellingen] te kiezen, password = 080808 + OK.

Hierna kies je [9. Afsluiten].

Koppel vervolgens je HCR met een USB kabel aan je PC. Op je PC zou automatisch het Sync Center (WIndows 10) moeten openen. Heb je een oudere versie dan Windows 10, dan zou ActiveSync van zelf moeten openen. (Als dit niet gebeurd, wil het nog wel eens helpen je HCR af te koppelen, opnieuw op te starten en weer aan te koppelen).

Selecteer "Sync Files".

Schrijf de zojuist gedownloade file DA(231).CAB naar de StorageCard (als je er meer dan 1 hebt, naar StorageCard2) op de HCR.

Koppel de HCR af van de PC.

Ga op de HCR naar Start en kies File Exlorer.

Ga naar StorageCard (StorageCard2) en tik op de naam van de zojuist geinstalleerde cab-file (bijv. DA231.CAB).

Bevestig vervolgens alle vragen ten aanzien van de installatie (de antwoorden zijn reeds goed ingevuld).

Sluit na installatie File Explorer af.

Herstart de HCR. Je zal zien dat nu versie 2.3.1 opgestart wordt.

Geef een seintje aan Litams dat de installatie gelukt is. Dan zetten wij de HCR open voor communicatie met jouw account.