Als je -- bewust of per ongeluk -- nieuwe software hebt gedownload naar je HCR, kan dit leiden tot de vervelende melding "Nieuwe software is opgehaald. Wilt u deze nu installeren?".

Deze melding is vrij eenvoudig weg te halen. Dat doe je als volgt:

stap 1: In het hoofdmenu, kies [8. Instellingen]. Vul het password 080808 + OK in. Kies vervolgens [9. Afsluiten]

stap 2: In Windows, kies Start en open File Explorer. Druk linksonder net zo vaak op UP tot je een map ziet die "Program Files" heet.
stap 3: Klik op deze map. Klik daarna op de map DA.
stap 4: Nu zie je een map die "Download" heet. Houd je pennetje (of vinger) gedurende 1 seconde op Download zodat er een pop-up menu verschijnt.
stap 5: Kies in het Pop-up menu "Delete" en bevestig dit met YES. De map Download wordt nu verwijderd.
stap 6: Sluit via OK en X rechtboven het programma File Explorer af.
stap 7: Kies Start > Litams HCR (of DA). De Litams software start opnieuw op en de HCR is klaar voor gebruik.