Als je met je PC inlogt op je account, kan je een adresboek aanleggen. Adressen die je hier toevoegt, komen automatisch op je HCR.

Zo voeg je adressen toe:

Log in en ga naar Instellingen. Kies tabblad Adresboek

Klik op "Contacten toevoegen" om namen, adressen en UBNs toe te voegen.

Klik op het groene pijltje voor een contact om gegevens te wijzigen.

Als je op de HCR een UBN moet invullen, kies je het adresboek icoon. Hier verschijnt de lijst met adressen op alfabetische volgorde.