Op 3 juli 2017 hebben we versie 2.5 vrijgegeven voor de C1 en Google Play. In deze versie tref je aan:

• diersoort per UBN vastleggen
  • meer dan 1 gebruiker toevoegen
  • apparatuur keuze vastleggen (standaard = geen; opties zijn C1 of Shearwell stick reader via BT)
  • groepen maken en wijzigen
  • groepen afvoeren, met VKI
  • transportdocument als PDF naar app halen
  • VKI als PDF naar app halen
  • adresboek toevoegen en verwijderen
  • sterfte meldingen (aantal, werknummer of levensnummer)
  • omnummeren (oude nummer handmatig ingeven; scannen of oude nummer is onbekend)

Je maakt een nieuwe groep door op de rode plus te drukken. Je kan dieren aan een groep toevoegen door de groepnaam aan te klikken.

We gebruiken het begrip ALIAS voor het werknummer. Je kan het werknummer ook vervangen door bijvoorbeeld een borstnummer. In dat geval moet je bij ALIAS het borstnummer invoeren. Klik op "VOEG TOE" als je klaar bent met scannen. Als je werknummers (ALIASsen) toevoegt, moet je per nummer op VOEG TOE klikken.

De C1 piept en trilt als je een nummer scant. De vier laatst gescande nummers tonen we in het scherm.

Indien je een hoge pipe hoort en dubbele tril voelt, dan heb je dit nummer reeds eerder gescand.

Als een nummer onbekend is (en dus OF op de accordatielijst, OF op de inactieflijst komen), dan hoor je een lage brom, voel je een lange tril en krijg je een foutmelding in je scherm.