1. Inloggen: met je email adres en password.

2. UBN - Litams heeft jouw UBN reeds aan je log in gegevens gekoppeld. Heb je meer dan 1 UBN? Laat het ons weten. Je kan net zo veel UBNs aan je app koppelen als je wilt

3. Diersoorten - Ga naar Mijn Instellingen en kies de diersoorten die op jouw UBN van toepassing zijn.

4. Geboorte gewicht AAN of UIT? Geboortegewicht staat standaard uit. Als je dieren later weegt, rekent de computer een groei in grammen per dag uit op basis van een geboortegewicht van 4KG. Als je het preciese geboortegewicht wilt vastleggen, dan kan je bij instellingen het geboortegewicht AAN zetten. In de volgende afbeelding zie je hoe: