Van tijd tot tijd publiceren we een niuewe versie van de app voor de C1. Dit doen we via F-Droid. Dit is voor de C1 wat Google Play en AppleStore is voor telefoons. F-Droid is bereikbaar op je C1. Omdat het downloaden van de app een vrij grote file bevat, raden we aan dit te doen als de C1 verbinding heeft met een Wifi netwerk. Dit is echter niet noodzakelijk.

Stap 1:

Klik op de C1 in het welkom scherm op Settings (de knop met de 6 puntjes midden onderaan):

Stap 2:

Klik op F-Droid:

Stap 3:

Synchronizeer F-Droid, zodat alle meest recente versies beschikbaar komen:

Stap 4:

Ga naar "Available" en zoek voor PLF. Klik hier op.

Volg hierna de instructies in het scherm. Na enkele seconden is de nieuwe app klaar voor gebruik.