Van tijd tot tijd publiceren we een niuewe versie van de app voor de C1. Omdat het downloaden van de app een vrij grote file bevat, raden we aan dit te doen als de C1 verbinding heeft met een Wifi netwerk. Dit is echter niet noodzakelijk.

Stap 1:

Klik op de C1 in het welkom scherm op Settings (de knop met de 6 puntjes midden onderaan):

Stap 2:

Klik op het icoon voor Email:

Stap 3:

Open de meest recente email. De titel van de email geeft aan of je de versie aantreft die je wilt installeren.

Stap 4: Klik op Download file

Stap 5: Als de file volledig gedownload is ("Downloaden is voltooid" - dit kan tussen de 5 en 120 seconden duren), klik je op de naam van de file die je ziet boven in het scherm achter het download scherm> Let op: de naam van de file kan anders zijn dan in onderstaande afbeelding:

Stap 6: Bevestig dat je de app wilt installeren. Hiermee start de installatie van de app.

Volg hierna de instructies in het scherm. Na enkele seconden is de nieuwe app klaar voor gebruik.