Met de App kan je wegen en sorteren. Bekijk deze film om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Wegen kan met vrijwel iedere (Semi) automatische weegmachine, van o.a. Prattley, Tru-Test, Patura, Racewell, Te Pari en Litams. Je hebt daarvoor een ConnectBox nodig. Klik hier voor de opties.

In de app kan je sorteer criteria instellen op basis van gewicht EN/OF andere kenmerken. Je kan tal van criteria samenvoegen. Bijvoorbeeld, je wilt dieren selecteren op de volgende criteria:

• man, tot 34 KG of vrouw tot 32 KG
  • man 34 - 38 KG of vrouw 32 - 36 KG
  • man meer dan 38KG of vrouw meer dan 36 KG

In de app stel je criteria in, die je combineert per uitgang, waardoor mannetjes en vrouwtjes op het bijbehorende gewicht gecombineerd worden.

Het is ook mogelijk de selectiecriteria automatisch te laten verversen, waardoor wijzigingen vanzelf bij het sorteren verwerkt worden. Bijvoorbeeld als een van de criteria is "Buiten de Wachttijd" dan wordt de lijst met dieren buiten de wachttijd dagelijks automatisch geactualiseerd.