Om de app op je telefoon of tablet (en dus ook de C1) te kunnen gebruiken, moet je eerst inloggen. Hiervoor heb je een Litams account nodig. Je logt in met je email adres en het wachtwoord dat bij je Litams account hoort.

Als je automatisch inloggen aanvinkt, dan sla je voortaan deze pagina over. (Doe dit dus alleen op een apaaraat dat van jou is).

Vervolgens kom je in het welkomst scherm. Klik de eerste keer op de drie puntjes rechtsboven:

Kies Account instellen. Hier kan je diersoorten toevoegen of weghalen (de app staat standaard op "schapen").

Als je teruggaat, worden de wijzigingen opgeslagen en kom je terug in welkomst scherm. Hier kan je kiezen tussen de UBNs en diersoorten die bij je account horen. (De UBNs zijn reeds door Litams voor je ingevuld).

Let op:

bij iedere keer dat je de app gebruikt, kom je eerst in dit scherm.

Zorg dat je het UBN en diersoort kiest waarop de meldingen betrekking hebben !!