In dit artikel lees je hoe je de app kunt installeren, hoe je kan inloggen op de app en op je account. De handleiding vind je hier.

Je kan de app op net zo veel apparaten installeren als je wilt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De app kan je op drie typen apparaten gebruiken:

- op je telefoon, tablet of andere Apple  /  Android  devices. Klik op de link, of ga naar de playstore en zoek op Litams.

- op je PC. Open een browser, ga naar de Litams server, log in en klik op "app op je PC"

- op je HCR (reader). Hieronder lees je hoe je de app daarop kan installeren.

1. Voorbereiden

• Zorg dat de HCR een verbinding heeft met een wifi netwerk.
  • Heb je reeds een oude versie van de Litams app geinstalleerd. Verwijder deze dan eerst. Dat doe je als volgt:
    Instellingen (tandwiel) > Apps > Litams > Verwijderen

2. App downloaden op C1, C8

Je vind de link naar de app in het email account dat op iedere C1 en C8 geinstalleerd is. Op de C1 heb je een apart installatieprogramma nodig. Dit staat ook in de email beschreven. Je komt als volgt bij de juiste email:

• Klik op de zes puntjes in het HOME scherm
  • Je komt nu in het scherm met alle apps die op de C1 staan.
  • Kies email
  • Open de email met de titel "App + Installatie instructies voor C1 en C8"
    • Let op: Het kan zijn dat jouw email nog het oude wachtwoord heeft. Pas het wachtwoord als volgt aan:
      3 puntjes rechtsboven > Instellingen > Je naam (c1.litams@gmail.com) > scroll naar beneden "Serverinstellingen".
      Verander laatste teken van wachtwoord in het cijfer 8
    • (Bekijk deze video waarin we het voordoen).
  • Klik op de download link. Klik vervolgens op het Litams logo in de browser (zie rood omcircelde in afbeelding)
  • Let op: de app download je van http://apps.gillz.net/1f817beb20 (de C1 maakt daar soms https:// ... van).
  • De app is gedownload als het pijltje linksboven niet meer knippert. Onthoud het versie nummer van de app die je gedownload hebt.

3. App op HCR Installeren

• Ga naar hoofdscherm en klik op zes puntjes.
  • Heb je een C8 - kies dan bestandsbeheer > telefoongeheugen > download
  • Installeer de file Litams Offline Productie (2.0.6).apk door er op te klikken.

• Heb je een C1 - dan gebruik je OI Bestandsbeheer
  • Open OI Bestandsbeheer
  • Ga naar "Download"
  • Kies de versie die je zojuist hebt gedownload. Installeer de file Litams Offline Productie (2.0.6).apk door er op te klikken.

• TIP: schuif het Litams icoon vanuit de app pagina naar de hoofdpagina. (Hoe? Houdt de app aangedrukt en wacht tot je het icoon kan verschuiven)

4. App op je telefoon

• Je kan de app op je telefoon zetten, door naar de Google Playstore of Apple Appstore te gaan en te zoeken op Litams
  • Je kan de app op een onbeperkt aantal apparaten installeren.

5. Inloggen

• Na installatie, de app starten en inloggen met je email adres en wachtwoord.

itams server