Tarieven per 1 november 2018

In onze email van 29 mei hebben we de nieuwe tarieven aangekondigd. De nieuwe, VRERLAAGDE, tarieven zijn:

Abonnement

Prijs per dier per maand vanaf 1 november

Vast bedrag per maand (nieuw)

Vast Bedrag per jaar

Opmerking
BASIC

6 cent

-- n.b. --

-- n.b. --

dit abonnement leveren we niet meer. Klanten met BASIC gaan uiterlijk 31-dec-2020 over op PRO
PRO

5 cent

8,00

-- n.b. --

(maandabonnement)
PRO-XL

-- n.b. --

-- n.b. --

1399,00

(onbeperkt jaarabonnement)
COMFORT

10 cent

12,00

-- n.b. --

inclusief gratis reader met levenslange garantie
HTV

3c / transactie

8,00

-- n.b. --

handel, transport en abattoirs
APP

5 cent

1,50

-- n.b. --

voor wie geen reader nodig heeft

Meest voorkomende situaties

- veehouder met 100 dieren > kiest APP > volledig management programma > slechts EUR 6,50 (+9% BTW) per maand.

- veehouder met 200 dieren > kiest COMFORT > volledig management programma inclusief reader > slechts EUR 32,- (+9% BTW) per maand.

- veehouder met 800 dieren > kiest PRO > volledig management programma, inclusief koppeling met voermachine > slechts EUR 48,-  (+9% BTW) per maand.

- veehouder met 3200 dieren > kiest PRO-XL > volledig management programma, inclusief training, koppelingen, > slechts EUR 1399  (+9% BTW) per jaar

Bij alle abonnement krijg je onbeperkt gebruik van de helpdesk, die 7 dagen per week (ook 's avonds) bereikbaar is.