1. Kies abonnement

Tot 50 dieren? Dan adviseren we APP

Tot 250 dieren? Dan adviseren we COMFORT

Tot 2500 dieren? Dan adviseren we PRO

Meer dan 2500 dieren? Dan adviseren we PRO-XL

Handel, transport, import/export, slacht? Dan adviseren we HTV

2. Kies reader

Alleen als je PRO, PRO-XL of HTV kiest, moet je ook een reader uitzoeken.

We hebben een compacte en robuuste C1. Of kies de C8 met zijn grote scherm en numerieke toetsenbord.

3. Plaats bestelling

Vul dit formulier in en plaats je bestelling.
Je loopt geen risico.

Je mag tot twee weken na ontvangst de spullen terugsturen met volledige creditering.

Daarna kan je op elk moment je abonnement beeindingen. Als je huurkoop kiest, nemen we bij beeindiging de reader terug en betaal je alleen de huurtermijnen.

4. Machtig Litams bij I&R

Maak een machtiging aan bij I&R, zodat al je meldingen (voor zover die I&R plichtig zijn) gelijk vanuit de app doorgezet kunnen worden

Hier lees je hoe je dat doet.